MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
Snoeij & Snoeij heeft een website. Na jarenlang 'onzichtbaar' te zijn geweest op het internet, is het ei gelegd. Wat enkele weken had moet duren, bleek uiteindelijk jaren te duren: 'Onze website is momenteel onder constructie, graag zien wij u hier over enkele weken terug.' En dan, als je denkt dat het niet meer gaat gebeuren, is het zover. Op onze website vind je informatie over de projecten die wij realiseren, over ons bedrijf en je vindt er onze contactgegevens. Ook plaatsen wij hier regelmatig foto's van en informatie over de projecten die wij hebben uitgevoerd.
Na deze eerste stap in de digitale wereld hebben we besloten nog een stap te zetten. Nog niet eerder hield Snoeij & Snoeij zijn klanten, vrienden en kennissen digitaal op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Beschouw deze nieuwsbrief als de eerste van de vele die nog gaan volgen.

We hebben niet alleen een website en een nieuwsbrief, we hebben ook een nieuwe ondertitel. Voorheen luidde onze ondertitel 'technische realisatie'. Deze is veranderd naar 'realistisch in realisatie', omdat niet alle projecten die wij realiseren van technische aard zijn en wij alles kunnen realiseren, mits het realistisch is.
Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere, en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen. Deze keer: de nieuwe studio's van SBS6.

Voor verschillende opdrachtgevers (Chain BV, HG Systems BV, Technicolor (Ericsson) en SBS Broadcasting BV) hebben wij diverse technische constructies geleverd voor de herinrichting van de studio's van SBS6.
Wij maakten een groot deel van het lichtgrid, een mobiele ombouw waar de autocue op wordt bediend, monitorbokken inclusief een 19" opbouw en een kabeldrager. Daarnaast hebben we diverse constructies ten behoeve van het ophangen van de camera’s en de beeldschermen gemaakt. Sinds kort zijn deze studio's, van waaruit Shownieuws en Hart van Nederland worden uitgezonden, weer vol in bedrijf.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

"Je kunt niet elke dag kwijlend naar je werk gaan, maar de balans moet wel de goede kant uitslaan."
Take Charge, Martine Timmermans

Bedankt voor het lezen en graag tot de volgende nieuwsbrief (of eerder, als wij mee kunnen denken over een project).

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht