MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
Wij zijn druk bezig met een biografie over het leven van Cees Snoeij, onze vader en de oprichter van het bedrijf waar wij al jaren met heel veel plezier werken. Onze vader was een bijzondere man en hij had af en toe een gebruiksaanwijzing. Hij heeft veel gedaan in zijn leven en wij willen zijn belevenissen en ervaringen graag op deze manier bundelen. De biografie is nog niet af, maar in deze nieuwsbrief geven wij vast een voorproefje. Lees hier het eerste deel van de biografie.

Zoals je misschien al gemerkt hebt, hebben wij ook een nieuw logo. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruikmaken om uit te leggen waar het voor staat en wie het gemaakt heeft. Tekenaar en illustrator Willem van Nieuwenhoven kwam geregeld bij Cees Snoeij langs voor een kopje koffie of een gesprekje. In één van die gesprekken vroeg hij Cees hoe het logo van zijn bedrijf eruit zag. Maar Technisch Bureau Cees Snoeij had geen logo. Willem vertelde Cees dat een bedrijf echt niet zonder logo kan en maakte er kosteloos één voor hem. Het staat voor mens, techniek, ontwerp en uitvoering. Jarenlang is dit het logo van ons bedrijf geweest en onlangs hebben wij besloten het logo in het nieuw jasje te steken. Een jasje van deze tijd, zonder het originele ontwerp en de gedachte erachter uit het oog te verliezen.

Naast de website en het logo hebben we ook een nieuwe huisstijl, vanaf 1 januari 2013. Benieuwd? Kom langs als je in de buurt bent, dan geven we jou een nieuw visitekaartje. Of… om de economie sneller vlot te trekken: plaats een opdracht (ook leuk voor onze leveranciers). Als het project is afgerond, ontvang je de factuur in onze nieuwe huisstijl.

Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen.

Deze keer: de decorstukken voor de toneelstukken 'Les Liaisons Dangereuses' en 'Verlies'.

Voor 'Les Liaisons Dangereuses' maakten wij in november een decorstuk met draaibare metalen frames, die we hebben bespannen met pvc-doek. In het decor hebben we een schuiflade en een
schuifbed verwerkt, die niet te zien waren als ze niet werden gebruikt. Harald Kassies heeft het decor ontworpen.

Voor 'Verlies' hebben wij in oktober in opdracht van Klein Ovink Theaterproducties verschillende decordelen gemaakt, naar het ontwerp van Catharina Scholten. 'Verlies' is de toneelbewerking van het gelijknamige boek van Nicci French. Het toneelstuk is nog tot eind april 2013 te bewonderen in verschillende theaters in Nederland.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quotes van deze nieuwsbrief:

- "Je hebt er niets aan om heel efficiënt het verkeerde probleem op te lossen."
- "Als je heel efficiënt de verkeerde effecten bereikt, doe je het niet goed."

Er bestaan meer varianten van deze uitspraak, maar de bedenker of bedenkers hiervan hebben wij helaas niet kunnen achterhalen.

Bedankt voor het lezen en tot in het nieuwe jaar. Met een nieuwe nieuwsbrief en nieuwe mogelijkheden.

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht