MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
Op veler verzoek zijn wij verder gaan graven in ons geheugen, in oude kranten en in knipselboeken en wij zijn dan ook blij te kunnen melden dat de biografie over Cees, zoals beloofd, is vervolgd. Wederom is de biografie nog niet klaar, maar deze is wel weer een stukje verder af. In het laatste stuk vertellen we over de brand die ons huis en de werkplaats van Cees met de grond gelijk maakte en over dit onderwerp maakte Pim in januari zijn opwachting op de radio.

 

Op 29 januari was Pim Snoeij telefonisch te gast bij Radio 6FM in het programma de '19 Toen Show', waarin historisch, lokaal nieuws centraal staat. De insteek van het interview was de brand die het huis van de familie Snoeij en de werkplaats van Cees in 1971 volledig verwoestte, maar Pim vertelt ook waar Snoeij & Snoeij zoal mee bezig is.

Het hele interview met Pim is terug te luisteren op de website van Radio 6FM.

Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. Wij hebben veel plezier bij de uitvoering hiervan, hoe groot of klein deze projecten ook zijn. We zeggen vaak tegen elkaar: "Wat heerlijk dat onze klanten ons zo bezighouden..." Daarom vind je ook in deze nieuwsbrief weer een aantal leuke, uitdagende en bijzondere projecten die we graag met je willen delen.

Deze keer: verschillende zaken voor meerdere opdrachtgevers en onderdelen voor de inrichting van de nieuwe Haarlem Studio's.

Omroep WestOMROEP WEST
Aan meerdere opdrachtgevers hebben wij verschillende zaken geleverd, van sokkel tot meervoudige ophangsystemen, voor diverse presentaties. Zo hebben wij voor Omroep West een verrijdbare plasmaschermhouder gemaakt. Deze is kantelbaar en in hoogte verstelbaar en is te gebruiken voor plasmaschermen van allerlei formaten.

Haarlem Studio's
De afgelopen maand hebben we een aantal technische en aankledingzaken vervaardigd en geleverd aan de Haarlem Studio's, ten behoeve van beide studio's. Deze maand worden deze nieuwe studio's in gebruik genomen.

HAARLEM STUDIO'SHAARLEM STUDIO'S

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:
" ...wat je wilt maken bepaalt wat je doet..."

Dhr. H. Beekmans van Beekmans Tandartsen te Laren NH

Bedankt voor het lezen en bedankt voor de positieve reacties op zowel onze nieuwsbrief als op de biografie over onze vader. Bijzonder!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht