MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
De afgelopen maanden zijn we weer verdergegaan met de biografie over Cees Snoeij. In dit deel (vanaf pagina 15) gaat het over de werkzaamheden van onze vader in de jaren 70 voor onder meer 'Spel Zonder Grenzen', ''t Spant Erom' en het 21e Eurovisie Songfestival. Ook hebben we veel quotes van hem gevonden uit die tijd.Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen. Deze keer: een kleine greep uit de vele opdrachten die we van maart tot juli hebben uitgevoerd.

# In opdracht van FTV Productions maakten we verschillende decordelen voor het SBS-programma 'De beste liedjes van...'

DE BESTE LIEDJES VAN DE BESTE LIEDJES VAN

# Voor een presentatie van MATCH Sport Media Solutions hebben we een projectiewand gemaakt en geplaatst.

WILDERNIS# We vervaardigden voor Toetssteen een 'gestyleerde' autobus ten behoeve van de voorstelling 'Wildernis', die gebaseerd is op de film 'Into the wild'. De voorstellingen vonden in juni plaats in De Doelenzaal in Amsterdam en het stuk werd geregisseerd door Erris van Ginkel.

AUGUSTUS OKLAHOMA

# Voor toneelvereniging De Papegaai hebben we het decor geleverd voor 'Augustus, Oklahoma'. De acteurs speelden een bewerking van de gitzwarte komedie van Tracy Letts.# In opdracht van Studio Berry Slok hebben we meegewerkt aan de opbouw van de expositie 'Kijk ... Hilversum' in Museum Hilversum.

KIJK...HILVERSUMKIJK...HILVERSUMAMADEUS

# Voor de Plankeniers hebben we decordelen gemaakt voor de voorstelling Amadeus, die werd geregisseerd door Peter van Bokhorst. (Foto: Boy Hazes)


SPRAAKMAKENDE ZAKEN# Verder hebben we het nieuwe decor gemaakt voor het IKON-programma Spraakmakende Zaken met Paul Rosenmöller. Dit deden we in opdracht van en naar het ontwerp van Setdesign. (Foto: IKON)

WEIRDO OF WONDER

# Voor de nieuwe show van 'Weirdo of Wonder' (illusionist Niels Harder) hebben we, naast enkele props, weer een aantal technische effecten gefabriceerd. (Foto: www.jellesloot.nl)


# En omdat we van afwisselend werk houden, hebben we voor een goede relatie, naar zijn ontwerp, een fraai tuinhuis gebouwd dat we hebben bedekt met oude dakpannen.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

"Verander wat je niet kan accepteren en accepteer wat je niet kan veranderen."

Velen

 

Bedankt voor het lezen en op naar een mooie zomer met meer mooie projecten.

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht