MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
Dit is voorlopig het laatste deel van de biografie over Cees Snoeij. Althans, het laatste deel dat we op deze manier delen. We zijn er nog steeds druk mee bezig en we kunnen vast vertellen dat dit begin een prachtig en bijzonder vervolg zal krijgen. In dit deel van de biografie (vanaf pagina 24) kun je lezen over de werkzaamheden die onze vader in de jaren 80 en 90 uitvoerde en het boek dat hij schreef.

 

Aan de gevel van het gebouw waar in Laren de Albert Heijn gevestigd is, hangt een kunstwerk van de historie van Laren. Het meterslange kunstwerk heeft onze vader eind jaren 60 of begin jaren 70 vervaardigd uit metalen platen.
We zijn druk bezig meer gegevens over het ontwerp en de opdracht te achterhalen. Daarover meer in een volgende nieuwsbrief. Hier alvast een impressie.

KUNSTWERK LAREN KUNSTWERK LAREN KUNSTWERK LAREN KUNSTWERK LAREN

Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen.

Afgelopen zomer hebben we een aantal kleinere decordelen en aanvullingen gemaakt voor verschillende tv-programma's en studio's, waaronder de constructie voor een wip voor Ieniemienie van Sesamstraat en op verzoek van Jan Priester verrichtten we werkzaamheden voor het decor van Business Class. Ook hebben we een bijdrage geleverd aan diverse projecten die nu nog lopen.

Daarnaast hebben we meegewerkt aan het toneelbeeld van de theatervoorstelling 'Oh nee, niet weer een boek!', gebaseerd op het gelijknamige boek van Magali de Frémery. Dit boek is door de Stichting Lezen en Schrijven uitgekozen als Voorleesboek in de Week van de Alfabetisering 2013.

Natuurlijk hebben we ook een paar weken iets heel anders gedaan, we zijn op vakantie geweest, en vervolgens hebben we de tijd genomen om ons te bezinnen op de snel anders wordende markt. Dit proces is nog bezig. Naast flexibiliteit en oplossend denken en handelen, willen we nog beter inspelen op de veranderende behoeften en mogelijkheden. Minder rijke tijden, zeker niet een tijd die arm is aan ideeën.

Na de vakantie zijn we begonnen met het (her)inrichten van het kantoor van
een van onze opdrachtgevers. Onlangs hebben we decordelen gemaakt voor de nieuwe theatervoorstelling van Anne van Rijn en Hanneke Drenth: 'Bruids- en Grafwerk' en voor een productie van het Haagse toneelgezelschap Firma MES.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

"Een mens handelt niet naar zijn kennis, maar naar zijn directe onmiddellijke behoeften."

Velen

Bedankt voor het lezen en geniet van het najaar. Probeer mooie ideeën te verwezenlijken!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht