MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
In deze nieuwsbrief kun je meer lezen over het leven van Grada. Ze vertelt in deze editie (vanaf pagina 8) onder meer over de brand die het huis van het gezin volledig verwoestte, haar kinderen, het winkeltje met elektrische apparaten dat zij en Cees hadden en de knopenmachine die Cees maakte.
Langzamerhand vullen we onze website met steeds meer projecten en om het overzicht te kunnen bewaren, hebben we er een nieuwe functie aan toegevoegd. Daarmee is het mogelijk de projecten op onderwerp te filteren. Ook hebben de projecten een nieuw uiterlijk gekregen.

Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen.

We voerden de afgelopen maanden reguliere kleine aanpassingen en reparaties uit en we bedachten een aantal technische handigheidjes voor vaste en nieuwe klanten. We lichten een aantal projecten uit waar we in de voorbije maanden aan gewerkt hebben:

# Antilope
Voor fietsenwinkel Antilope in Hilversum hebben we een nieuwe kassabalie gemaakt. De winkel heeft sinds begin februari een geheel nieuwe inrichting. Met het plaatsen van de kassabalie is de verbouwing zo goed als afgerond.
ANTILOPE ANTILOPE


# Sterren.nl
In het nieuwe onderkomen van de AVROTROS hebben we op verzoek van Paul Siteur de opnameruimte van het radioprogramma Sterren.nl aangekleed in de sfeer van een bruine kroeg.
STERREN.NL STERREN.NL


# 88Light Netherlands BV
Voor 88Light Netherlands BV hebben we een demonstratiebord gemaakt met de mogelijkheden voor de zakelijke toepassing van ledverlichting.
88LIGHT 88LIGHT# Brinkhuis Laren NH
In opdracht van Christien Kuysters, onder andere de zakelijk leider van cultureel centrum het Brinkhuis in Laren NH, hebben we het decor geleverd voor het tweemaandelijkse gesprek 'Bomen op de Brink'. De eerste sessie is inmiddels succesvol verlopen. (Foto's: Ineke Vaasen-Janssen)
BRINKHUIS DECOR BRINKHUIS DECOR

Verder hebben we in de foyer van het Brinkhuis de ophangmogelijkheid van de verlichting verruimd, naar een idee van Christien Kuysters. (Foto's: Ineke Vaasen-Janssen)
BRINKHUIS FOYER BRINKHUIS FOYER

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

"Je kunt de stand van de zeilen wel veranderen, maar aan de windrichting doe je niets."

Velen

Bedankt voor het lezen, op naar de zomer!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht