MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
In deze nieuwsbrief kun je het laatste deel lezen van het verhaal van Grada. Ze vertelt in deze editie (vanaf pagina 12) onder meer over hoe de Molenweg er vroeger uitzag en de vele mensen die bij de werkplaats langskwamen.

We kunnen vast verklappen dat de verhalen over Cees en van Grada een prachtig vervolg zullen krijgen... Voor nu: geniet van het laatste deel!

Zoals beloofd komen we nog even terug op het kunstwerk dat aan de gevel van de Albert Heijn in Laren hangt. We hebben, met dank aan Thijmen van der Zwaan, een artikel gevonden dat in 1970 in de Laarder Courant De Bel stond.

ARTIKEL KUNSTWERK LAREN

Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen. In deze nieuwsbrief lichten we twee projecten uit de oude doos en een aantal nieuwe projecten uit.

# Sesamstraat
Voor het seizoen 1999-2001 van Sesamstraat ontwierpen en maakten we de fiets. Op de fiets zaten alle figuren en acteurs die in het populaire kinderprogramma te zien waren. De leader waar de fiets in voorkomt is te bekijken op de website van de NTR.

# Het Paard van Troje
Een ander project uit de oude doos is het Paard van Troje. In 1996 maakten wij dit paard, dat werd gebruikt bij de sluiting van stadion De Meer, het oude stadion van Ajax. Online kwamen we een filmpje tegen waar het paard in te zien is tijdens het spektakel. Nu staat het paard in Almere, bij Manege Pampushout.

Op de website van het Allard Pierson Museum is het filmpje te bekijken.

# De zomer van Snoeij & Snoeij
De (bijna) afgelopen zomer dreigde op voorhand rustig te worden, we verwachtten komkommertijd. Maar het had niet anders kunnen verlopen: we zijn nog niet op vakantie geweest, omdat er vele mooie kleine en grotere projecten op ons pad kwamen. We lichten er in deze nieuwsbrief een aantal uit.

Het jaarlijkse personeelsfeest van Eigen Haard werd dit jaar in Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee gehouden. In opdracht van Project House BV mochten we een en ander aankleden.

(Foto: Marloes Barnhoorn Photography)We maakten in opdracht van LooVision BV een aantal monitorstandaards voor het RTL-programma VI Oranje in Scheveningen en het reguliere Voetbal International en op aangeven van Wim de Jongh maakten we twee desks voor items van Sesamstraat en rekwisieten voor Studio Snugger.

Voor de show van goochelaar Weirdo of Wonder vervaardigden we ook weer enkele rekwisieten en Petershof in Baarn gaf ons de opdracht een aantal aanpassingen te doen aan de apparatuur voor catering op locatie.

Ook hebben we voor Project House BV hand-en-spandiensten verricht tijdens de presentaties van de projecten Kop van Hilversum en Parkblok Houthaven in Amsterdam en hebben we voor Chain BV een aanpassing gedaan aan de telescooparm van Studio 1 op het Media Park.

Voor een klant maakten we deze zomer een overkapping voor de tuinspullen en op dit moment zijn we druk bezig met een decor voor een theatervoorstelling en het aanbrengen van veranderingen in bestaande televisiedecors. Over deze twee laatste projecten uiteraard meer in de volgende nieuwsbrief.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder."

Velen

Bedankt voor het lezen en tot in november!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht