MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
2015… Het jaar dat Snoeij & Snoeij 70 jaar bestaat, in verschillende samenstellingen. De afgelopen 29 jaar volbrachten we samen, waarbij onze vader Cees ons in de beginjaren nog vaak bijstond. We kunnen melden dat er dit jaar iets heel moois gaat gebeuren dat met het 70-jarig jubileum te maken heeft, maar voor nu een aantal leuke feitjes over Snoeij & Snoeij.

Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen. In deze nieuwsbrief lichten we een aantal projecten uit waar we recent aan hebben gewerkt.

# Het Witte Theater
Op 3 januari 2015 opende Het Witte Theater in IJmuiden de deuren. In december maakten we voor het theater de schminktafels die in de kleedkamers staan, passend in de stijl waarin het theater is verbouwd.

# Business Class
Voor het programma Business Class van Harry Mens hebben we een presentatietafel gemaakt. Het basisontwerp is van Jan Priester en de tafel is al sinds half december te zien in het programma.

# Dudok Wonen
In opdracht van Project House BV maakten we voor de oplevering van het project Dudok Wonen de techniek waarmee de banner kon worden afgerold. Met het uitreiken van de door ons gemaakte vergrote sleutel werd het project opgeleverd.


(Foto's: Hans van Wijk)

# Van de brug af gezien
Voor het toneelstuk 'Van de brug af gezien' van Arthur Miller maakten we het decor. Peter van Bokhorst bewerkte het toneelstuk, dat vanaf 23 januari te zien is in het Plankenierstheater.


(Foto's: Boy Hazes)

# Een kleine greep uit de projecten van november en december
We verleenden assistentie bij de aankleding van diverse projecten:
- Voor Project House BV: de informatie-feestdag van Raamwerk in Noordwijk.
- Voor Setdesign BV: het kerstdiner van de KRO/NCRV.
- Voor Setdesign BV: de perspresentatie van de KRO/NCRV.

Ook maakten we diverse rekwisieten in opdracht van Wim de Jongh voor het programma Studio Snugger.

Verder zijn we, in opdracht van Gerard den Hartog van de EO en in samenwerking met Piet de Quaasteniet, bezig met het technisch verbeteren van de ophangconstructie van de monitorenwand.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

"Als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken."

Velen

Bedankt, 'nieuwe' en 'oude' klanten, voor de afgelopen 70 jaar met mooie en bijzondere opdrachten!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht