MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
Op de website van Beeld en Geluid vonden we een fragment van het Polygoon Bioscoopjournaal van 14 augustus 1972. In het fragment is het televisieprogramma 'Spel zonder grenzen' te zien, waar Cees Snoeij veel spel-ideeën voor bedacht en maakte. Voor deze editie, die op de Grote Markt in Delft werd gehouden, maakte Cees de fietsen. Zowel Cees als de fietsen zijn vanaf 00:29 te zien.

Bekijk het filmpje hieronder of op de website van Beeld en Geluid.

Eind jaren 70 hebben we in opdracht van de afdeling rekwisieten van de NOS een Citroen HY omgebouwd tot rijdend decorstuk voor opnames van Sesamstraat.


Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen. In deze nieuwsbrief lichten we een aantal projecten uit waar we recent aan hebben gewerkt.

# Jopie Huisman Museum
Studio Berry Slok heeft ons gevraagd voor het Jopie Huisman Museum in Workum een deel van de inrichting van de nieuwe tentoonstelling te maken. Dit deden we naar de ideeën en het ontwerp van Berry Slok, Jennefer Denkers en Petra Warrink. Daarnaast hebben we de afgelopen weken presentatieblokken en tafels vervaardigd voor de foyer en de museumwinkel. Sinds 4 april is de tentoonstelling 'Jopie’s Paradys' te zien.

# De Tweede Kamer
We hebben, op aangeven van Arnoud van Laer, technische voorzieningen uitgevoerd in een nieuwe interviewruimte bij de Tweede Kamer. We maakten ook een nieuwe uitvoering van de AVL.

# AJAX, mijn club
Toetssteen speelde van 26 februari tot en met 8 maart in de Doelenzaal in Amsterdam het stuk 'AJAX, mijn club', dat is geschreven door Erris van Ginkel en Roos Schlikker. Voor deze voorstelling maakten we het decor.


(Foto's: Erris van Ginkel/Boy Hazes)

# Presentatie nieuwe Land Rover
Naar het ontwerp en het concept van Unlimited Communication mochten we een houten box maken voor de presentatie van een nieuwe Land Rover. De box stond de afgelopen maanden in de showroom van autobedrijf U.A.B. in Nieuwegein.


(Foto's: Paul Ridderhof)

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

"Succes is krijgen wat je wilt... Geluk is waarderen wat je krijgt!"

Digne Consult, dhr. Bouma

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief. Op naar een mooie lente!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht