MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
We zijn ons archief ingedoken en we kwamen een mooi project uit de oude doos tegen dat we graag willen delen.

In de jaren 70 en 80 werd bij de NCRV de Minivoetbalshow uitgezonden. Cees ontwierp en maakte de ballenautomaat. Deze hing boven de middenstip en als de wedstrijd begon, viel er een bal naar beneden. Elftallen van ex-profvoetballers speelden telkens een wedstrijd in competitieverband. Elke aflevering keken er rond de drie miljoen mensen naar de Minivoetbalshow. Het programma en de spelregels zijn bedacht door Dick van Bommel, destijds Hoofd Gevarieerde Programma's van de NCRV en het tijdschrift Voetbal International.

Anekdote: Pim en Cees vulden de ballenautomaat aan als deze leeg was. Ondertussen ontstond er in het publiek van 6000 man een koorzang: "En dat is één... En dat is twee..." Net zolang tot alle zes ballen weer in de ballenautomaat zaten.

Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen. In deze nieuwsbrief lichten we weer een aantal projecten uit waar we recent aan hebben gewerkt.

Het was een drukke lente. In opdracht van Project House BV hebben we bij verschillende inschrijvingen voor nieuw te bouwen woningen geassisteerd bij het aankleden van de presentaties. Voor het Bijbels Museum in Amsterdam hebben we een aantal standaards gemaakt en in opdracht van LooVision BV hebben we in Studio 15 een vaste chroma key-wand geplaatst.

# NOS
Voor de regieruimte van het NOS Journaal in Studio 8 hebben we in opdracht van Honoré van Gaver van HG Systems een frame gemaakt voor een monitorenwand, waar naast kleine monitoren ook monitoren van 120 x 240 cm aan bevestigd kunnen worden.

# Het 7e landschapskunstwerk van Flevoland
Voor Studio Berry Slok maakten we naar ontwerp van Petra Warrink vier houten houders voor tekstpanelen met uitleg over het 7e landschapskunstwerk van Flevoland. Kunstenaar Paul de Kort ontwierp 'Pier + Horizon', dat eind 2016 gereed is.


Foto's: Elias Tieleman

# Studio Snugger
In opdracht van Wim de Jongh hebben we een groot aantal rekwisieten gemaakt voor een nieuwe serie afleveringen van het NTR-programma Studio Snugger.

# Het Toneel Stuk
Naar het ontwerp van Carla Janssen Höfelt maakten we voor Toneelgezelschap De Papegaai het decor voor het toneelstuk Het Toneel Stuk, een bewerking van 'The Play That Goes Wrong'.


Foto's: Het Toneel Stuk: Carla Janssen Höfelt - 39 Steps: Boy Hazes

# 39 Steps
Voor toneelvereniging de Plankeniers hebben we enkele decorstukken vervaardigd voor een bewerking van het wereldberoemde toneelstuk van Alfred Hitchkok, 39 Steps, onder regie van Peter van Bokhorst.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

De kunst is om zulk leuk werk te hebben, dat je elke maand verrast bent dat je ervoor betaald krijgt.

Velen

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief. Het wordt een mooie zomer!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht