MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
Een aantal nieuwsbrieven geleden kon je de verhalen van Cees en Grada lezen en dat heeft een bijzonder gevolg gekregen. Via deze weg willen we laten weten dat zowel deze verhalen als veel foto's van bijzondere projecten die Snoeij & Snoeij de afgelopen 70 jaar heeft mogen uitvoeren, gebundeld worden in een boek. Het boek zal ter ere van ons 70-jarig jubileum uitkomen.

We zijn er druk mee bezig en het boek krijgt langzamerhand vorm. We hopen eind dit jaar het boek te kunnen presenteren.

Deze maand is begonnen met de onttakeling van de theaterzaal van Singer, met als doel nieuwbouw. De nieuwe theaterzaal zal in de zomer van 2017 afgerond zijn. Hieronder enkele foto's uit de periode dat Cees toneelmeester bij Singer was (rond 1960).

Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen. In deze nieuwsbrief lichten we weer een aantal projecten uit waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt.

# LooVision BV
In opdracht van LooVision BV hebben we aan een aantal projecten meegewerkt, waaronder:

Floating Umbrellas in Baarn
Floating Umbrellas is een project van Trots Event Concepts (Rogier Engels) en Edwin Kouwenberg. Van 10 augustus tot en met 12 oktober 2015 hangen 1400 paraplu’s in felle kleuren in verschillende winkelstraten in Baarn. Wij werkten mee aan het ophangsysteem voor de paraplu's.


(Foto's: Floating Umbrellas)

Bekijk ook het filmpje over dit bijzondere project!

SBS Sport
We maakten diverse frames ten behoeve van de monitoren in de regieruimte en studio van SBS Sport in Studio 3 op het Mediapark in Hilversum.

Kukeleku
Voor een Kukeleku-productie (de BVK-Club, uitgezonden door RTL) maakten we een groot aantal rekwisieten.

De afleveringen zijn ook online te bekijken.

# Genzyme
In opdracht van Frank Hogenbirk van drukkerij Van der Weij hebben we presentatiewanden gemaakt voor Genzyme. De foto's volgen later, ze zullen binnenkort te zien zijn op onze website.

# Poppenspe(e)lmuseum
Voor het Poppenspe(e)lmuseum in Vorchten maakten we in opdracht van Otto van der Mieden een zoötroop, waar een strip van Semar op te zien is.

Op de website van het Poppenspe(e)lmuseum geeft Otto van der Mieden meer informatie over deze bijzondere vorm van animatie.

# Een greep uit andere mooie projecten
Verder hebben we o.a. het logo van de Boventoon in Almere vervangen en hebben we voor Omroep West een kantelbaar monitorframe gemaakt.

Voor Omrop Fryslân maakten we een groot aantal Bart-zakken en voor het Witte Theater in IJmuiden hebben we een zogenaamde pauze-kar vervaardigd.

Ook zijn we volop bezig met het voorbereiden van diverse werkzaamheden voor het Haarlemmerhout Theater, dat in januari 2016 de deuren opent.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

"Als je van elkaar weet wat je doet, kun je elkaar ook helpen."

Lia Boschma, KopArt reclamebureau

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief. Het was een mooie zomer, op naar een prachtig najaar!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht