MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
Gaandeweg zijn we zo veel documentatie en foto's tegengekomen, dat we iets langer de tijd nemen om de beschikbare documenten te archiveren en alle foto's in het boek van de juiste tekst te voorzien. We houden je op de hoogte!
Snoeij & Snoeij werkt aan veel verschillende projecten. De leukste, meest bijzondere en meest uitdagende projecten willen we graag met je delen. In deze nieuwsbrief lichten we weer een aantal projecten uit waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt.

# Haarlemmerhout Theater
Voor het Haarlemmerhout Theater zijn we sinds begin december druk bezig met diverse delen, zoals het grid in het theatergedeelte. Ook mogen we een groot aantal zaken voor de foyer en de kleedkamers maken.
Begin februari is daar een opvoering van Tartuffe te zien, gespeeld door Letterlievende Vereniging "J.J.Cremer".

# Poppenspe(e)lmuseum
Voor het Poppenspe(e)lmuseum in Vorchten maakten we in opdracht van Otto van der Mieden een mechanisch bewegende - en uit zijn collectie afkomstige wayang-kulit-figuur - in de gedaante van Jan Klaassen. Op de website van het Poppenspe(e)lmuseum vind je meer informatie over de pop!

# Een greep uit andere mooie projecten
Voor Wim de Jongh, de rekwisiteur van Sesamstraat, maakten we de bedden voor Bert en Ernie, zo ook twee schatkisten.

Op aangeven van Petra Warrink van Studio Berry Slok hebben we geweien 'onzichtbaar' vastgezet voor Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders.

Voor het project Moving Christmas assisteerden we Setdesign (die ook de productie en het ontwerp van het decor verzorgde) bij de opbouw ervan in de studio.


(foto linksboven: Wim Kluvers, foto rechtsonder: Julia Lokker)

Voor Wim de Jongh, die ook rekwisiteur van Het Sinterklaasjournaal is, maakten we de basis voor de berg met keien en de potten voor de keien, de rode draad in Het Sinterklaasjournaal van 2015.

Voor Toetssteen maakten we het decor voor de voorstelling De Kinderen Smit, onder regie van Erris van Ginkel. Deze voorstelling gaat dit voorjaar in reprise.
(foto: Boy Hazes)

En net afgeleverd: vele rekwisieten voor een nieuwe opnamereeks van Studio Snugger, in opdracht van Wim de Jongh. Deze opnames zijn nu in volle gang.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. De quote van deze nieuwsbrief:

"Elke opdracht is boeiend. De kunst is om de verbinding te maken tussen degene achter het idee en degene die het uitvoert."

Pim en Kees

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief. De beste wensen mogen we je niet meer wensen, maar desondanks wensen we iedereen het beste!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht