MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
BOEK SNOEIJ & SNOEIJ In onze laatste nieuwsbrief schreven we dat we wat meer tijd nodig hadden om het boek te maken. Die tijd hebben we genomen en nu is het dan bijna zover.

Zo’n drieënhalf jaar hebben we over het boek gedaan. Een boek over Snoeij, Snoeij & Snoeij. Dagen, weken en maanden gingen voorbij. We waren er geen dag NIET mee bezig. De geschiedenis van Snoeij & Snoeij werd een boek van ruim 200 pagina’s, gevuld met verhalen, anekdotes, foto’s en projecten. Te beginnen met onze vader Cees, eindigend in het nu. We blijven natuurlijk gewoon doorgaan.

Deze week gaat het boek naar de drukker, half november komt het uit:
Snoeij, Snoeij & Snoeij, 70 jaar in vele bedrijven. Dan uiteraard meer!

We hebben de afgelopen maanden niet alleen aan het boek gewerkt, onze 'gewone' werkzaamheden liepen natuurlijk ook gewoon door. In deze nieuwsbrief lichten we weer een aantal projecten uit waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt.

We werkten aan veel projecten achter de schermen, buiten beeld. Wel heel belangrijk voor de opdrachtgever. Foto’s geven geen indruk van wat we gemaakt hebben. Niettemin vinden we het heel leuk om ook dit soort opdrachten uit te voeren. Soms maar een uurtje werk, soms een aantal dagen. Zo blijft ons werk ook heel afwisselend.

Zo hebben we aan twee grote projecten gewerkt die we helaas nog niet kunnen noemen, omdat daar nog door meerdere partijen aan wordt gewerkt. Hierover meer in een volgende nieuwsbrief!

# Woonhuis Nes aan de Amstel
In een prachtig woonhuis aan de Amstel hebben we een trap gemaakt, die de lager gelegen vloer met de hoger gelegen vloer verbindt. De wand achter de trap bekleedden we met metaal en de metalen zijkanten van de trap maakten we ook.


# Haarlemmerhout Theater
In de lente en zomer mochten we nog een groot aantal zaken vervaardigen voor het Haarlemmerhout Theater, in het theater, de foyer en de repetitieruimte.
Ook maakten we het kassablok bij de entree.

# Expositie ‘Hallo, hier Hilversum’
Onlangs hebben we meegewerkt aan de expositie ‘Hallo, hier Hilversum’. Studio 2 in het Muziekcentrum van de Omroep opende na 85 jaar de deuren. De expositie geeft een prachtig beeld van de muziekhistorie van het gebouw.

# Pubos - AVROTROS
Voor Pubos Producties hebben we in opdracht van de AVROTROS een aantal frames gemaakt voor een vergrote foto.

# Verder
Op aangeven van regisseur Jan Priester hebben we het decor van Business Class weer een kleur gegeven.

Voor Wim de Jongh zijn we druk bezig met diverse rekwisieten voor Sesamstraat en het Sinterklaasjournaal.

Voor de nieuwe muzikale kindervoorstelling 'Stamboom', geschreven door Magali de Frémery en gespeeld door Magali en Nicky ten Bosch, maakten we het decor. De voorstelling is vorige week, tijdens de Kinderboekenweek, in première gegaan.

In opdracht van Chain BV hebben we een lichtgrid gemaakt voor de nieuwe studio van RTL Boulevard aan het Leidseplein in Amsterdam.

In elke nieuwsbrief vermelden wij een quote die wij mooi, grappig of inspirerend vinden. Via Jan van der Giessen stuitten we op deze quote:

"Een team bestaat niet uit mensen die samenwerken. Een team bestaat uit mensen die elkaar vertrouwen."

Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief. En tot gauw… Met meer nieuws over het boek!

Terug naar het nieuwsbrievenoverzicht