MOLENWEG 10 | 1251 LT LAREN NH | T: 035 538 27 44 | M: 06 53 65 97 71 | E: INFO@SNOEIJLAREN.NL
Hoe het begon
Cees Snoeij († 2012) startte zijn bedrijf in 1945 en in 1950 schreef hij 'Technisch Bureau Cees Snoeij' in bij de Kamer van Koophandel. CEES SNOEIJ SENIOR Eén van zijn zoons, Pim, hielp zijn vader al vaak in het bedrijf toen hij pas tien jaar oud was; hij had het vak al op jonge leeftijd in de vingers. Na het afronden van zijn opleiding aan de Technische School ging Pim op zijn zestiende, in 1974, officieel voor zijn vader werken. Zijn andere zoon Kees besloot te starten met de opleiding Oefentherapie Mensendieck. Hij kwam er al snel achter dat deze opleiding niet aan hem besteed was en ook hij besloot bij zijn vader te gaan werken.

In 1986 namen Pim en Kees het bedrijf van hun vader over en veranderden zij de naam in 'Snoeij & Snoeij Technische Realisatie'. In 2012 hebben Pim en Kees de ondertitel veranderd in 'Realistisch in realisatie', omdat niet alle werkzaamheden die zij de laatste jaren hebben uitgevoerd van technische aard zijn.

Snoeij, Snoeij & Snoeij, 70 jaar in vele bedrijven
BOEK SNOEIJ & SNOEIJ

Zo’n drieënhalf jaar geleden ontstond het idee voor een boek. Een boek over Snoeij, Snoeij & Snoeij. Dagen, weken en maanden gingen voorbij. We waren er geen dag NIET mee bezig. De geschiedenis van Snoeij & Snoeij werd een boek van ruim 200 pagina’s, gevuld met verhalen, anekdotes, foto’s en projecten.
Te beginnen met onze vader Cees, eindigend in het nu. We blijven natuurlijk gewoon doorgaan.

Het boek heeft de titel: Snoeij, Snoeij & Snoeij, 70 jaar in vele bedrijven. Het is voor €24,95 te koop bij diverse online boekhandels, zoals Bol.com, Eci.nl en Bruna.nl. Ook in Laren mogen we het boek op een aantal plekken te koop aanbieden, waaronder:

Larense Boekhandel, Naarderstraat 9
Winkel bij de Molen, Molenweg 4
Historische Kring Laren, Burg. van Nispen van Sevenaerstraat 29

Uiteraard hebben we het boek ook op de zaak liggen.

Pim 40 jaar bij de zaak
Op 14 juni 2014 vierde Pim zijn 40-jarig jubileum bij de zaak en dat moest natuurlijk gevierd worden. Illustrator Gunart maakte een prachtige poster van Pim, zijn vrouw Marga, zijn passies en een aantal bijzondere momenten uit zijn leven. Een deel van de poster vormt de cover van het jubileumboek, waar klanten, leveranciers en vrienden persoonlijke teksten en bijzondere foto's voor hebben aangeleverd.

GUNARTNeem telefonisch of via een e-mail contact met ons op om uw wensen te bespreken of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Snoeij & Snoeij VOF
Molenweg 10
1251 LT Laren NH

T: 035 538 27 44
M: 06 53 65 97 71
E: info@snoeijlaren.nl

KVK-nummer: 32013991

Snoeij & Snoeij verstuurt ook nieuwsbrieven. Benieuwd? Bekijk ze hier.

Wil je ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Snoeij & Snoeij?
Stuur dan een mailtje naar nieuwsbrief@snoeijlaren.nl.